--.-° --% 0мм

БК "Кривбас" здобув другу перемогу в Суперлізі

09:21, 1 фев 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

31 січня у Дніпрі криворізькій команді вдалось в непростій грі здолати БК "Запоріжжя". Зустріч відбувалась в Дніпрі. Напередодні наші баскетболісти розгромно поступили БК "Дніпро", який наразі є лідером чемпіонату, однак могли зібрпатись і вирвати вольову перемогу у наступному поєдинку.

В матчі з господарями майданчика криворжці могли чіплятись тільки в першій чверті, надалі відрив дніпрян невпинно зростав. Тож не дивно, що абсолютні лідери виграли 79:56.

Наступна гра - з "Запоріжжям", також не мала бути легкою прогулянкою. Запоріжці знаходяться на третій сходинці турнірної таблиці і поступатись нею не збираються, тож кожна перемог для них важлива і принципова. Однак "Кривбас" також був налаштований по-бойовому.

Підопічні Олександра Ворона з перших секунд захопили лідерство і відірвались на кілька пунктів. В другій чверті запоріжці змогли надолужити згаяне, через що команди на велику перерву пішли за рівного рахунку 38:38. Однак надалі криворіжці знову створили невеликий відрив. який і втримали до фінальної сирени. 82:77 - і БК "Кривбас" вдруге за сезон отримує залікові бали. Першу гру в сезоні команда виграла два тижні тому у "Старого Луцька". 

Найкращим гравцем матчу став американський захисник "Кривбаса" Лейтерренс Рід, в активі якого 21 очко, 6 підбирань та 4 передачі (РЕ 17).

Фото: ФБУ

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых