--.-° --% 0мм

Брифінг голови Ради оборони міста Олександра Вілкула за підсумками 9 червня

21:11, 9 июн 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

ГОЛОВНЕ:

 Щодо ситуації на нашому напрямку фронту, то вона залишається під контролем Збройних Сил України. За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші захисники продовжують наносити удари по зосередженню живої сили та техніки ворога. Знищено та пошкоджено 61 одиницю військової техніки окупантів.
 
Вночі країна-терорист знову здійснила по Україні ракетно-дронову атаку, у тому числі й по нашій Дніпропетровській області. Ворог задіяв ударні дрони «Shahed-136/131» та крилаті ракети повітряного базування Х-101/Х-55. Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил ЗСУ знищено 4 крилаті ракети Х-101/Х-55, 10 ударних дронів «Shahed-136/131», «Ланцет» та 4 БпЛА оперативно-тактичного рівня.
 
Над нашою областю силами Повітряного Командування "Схід" було збито 2 ракети та 1 БПЛА. У Кривому Розі та Криворізькому районі влучень не було. Але загроза повторних ударів, на жаль, залишається досить високою. Тому не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, бережіть себе та своїх близьких.
 
Як повідомляє Генштаб ЗСУ, окупанти продовжують обстріли по населеним пунктам на правому березі річки Дніпро. На Херсонщині постраждало місто Херсон.
 
У Нікопольському районі нашої області вдень ворог обстріляв з важкої артилерії м. Нікополь. Пошкоджено 7 приватних житлових будинків, 3 господарчі споруди, підприємство, 4 ЛЕП. Також окупанти обстріляли Марганецьку та Мирівську громади. Без втрат.
 
У Криворізькому районі обстрілів не було.
 
У самому Кривому Розі вся вважлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи в нашому місті працюють стабільно. Всі працюють на своєму місці задля Перемоги над ворогом.
 
Щодо ситуації з водопостачанням. Міськводоканал працює у штатному режимі, вода подається у всіх районах міста, якість води перебуває під контролем фахівців. Але водопостачання із Південного водосховища, це 70% міста, здійснюється виключно на резервах. Вода з Каховки з учора вже не подається. Відносимося відповідально до споживання, не забуваємо про необхідність максимальної економії! Вона зараз вкрай необхідна для проведення дуже складних робіт, які вимагають часу, а резерв води, який ми маємо на сьогодні за умов суворої економії - 1,5 місяці.
 
Та про наші мирні перемоги. На Чемпіонаті області з боксу, який пройшов у Дніпрі, чудові результати продемонстрували вихованці криворізької ДЮСШ №10. Ігор Денисенко виборов перше місце, а Олександр Леванович – друге. Вітаю хлопців, їх батьків та тренерів, та бажаю нових успіхів!
 
Як завжди зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші незламні Збройні Сили та нашу неминучу Перемогу!
Скучної вам ночі, дорогі земляки!
Слава Кривбасу та Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0