--.-° --% 0мм

Довічне та 9 років: суд покарав двох жителів Криворізького району за вбивство і підпал

15:58, 21 фев 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

19 лютого Жовтневий районний суд Кривого Рогу винес обвинувальний вирок двом чоловікам за цілий ряд важких злочинів. Старший з обвинувачених сяде до тюрми довічно.

Подія трапилась в ніч з 9 на 10 травня 2023 року в смт Широке. 44-річний та 19-річний чоловіки вирішили пробратись до 65-річної жінки в оселю з метою пограбування.

Вони побили пенсіонерку і почали шукати гроші і цінності. Однак в будинку було тільки 500 гривень та банківські картки. 

Як стало відомо під час досудового розслідування, вбивати вони не планували, однак жертва впізнала одного із нападників. Старший чоловік наніс жінці кілька ударів табуретом по голові, а потім встромив ніж у тулуб. Злочинці втекли, та за деякий час старший повернувся, облив оселю олією і підпалив, щоб приховати сліди вбивства.

Пожежу загасили рятувальники. Вони і  виявили труп потерпілої з явними ушкодженнями.

При проведенні судового розгляду молодший за віком чоловік свою вину у вчинених злочинах визнав в повному обсязі та судом йому призначено покарання у виді 9 років 3 місяців позбавлення волі із конфіскацією майна

Старший за віком чоловік свою вину у вчинених злочинах визнав частково та судом йому призначено покарання у виді довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 25 липня

20:00, 24 июл 2024

0