--.-° --% 0мм

Побили, штрикнули ножем та підпалили будинок: поліція затримала двох підозрюваних у вбивстві у Криворізькому районі

18:26, 11 май 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

За попередньою інформацією, двоє чоловіків посварились з 65-річною господаркою будинку у смт Широке, конфлікт переріс у бійку та вбивство, а щоб приховати злочин, чоловіки згодом підпалили будинок.

Про виїзд на пожежу 10 травня до смт Широке і виявлення тіла жінки без ознак життя повідомляли у ГУ ДСНС в Дніпропетровській області.  Як встановили судмедексперти, загинула пенсіонерка не від вогню.

За попередньою інформацією, вдень 9 травня чоловіки 19 та 43 років були вдома у пенсіонерки. Вони посварились з нею, напали, завдали численні удари руками, ногами, табуретом, а також ножем. Від отриманих поранень жінка загинула. Забравши деякі цінні речі, злодії втекли.

Однак наступного дня вони повернулись, вирішивши знищити сліди злочину. Тоді і виникла ідея підпалу. 

Після з'ясування причин смерті жінки, слідчі ретельніше оглянули місце пожежі та виявили знаряддя злочину – кухонний ніж та фрагменти табурета.

11 травня чоловікам повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбій) та п. 6, п. 9 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, скоєне з корисливих мотивів та з метою приховати злочин) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання нападникам запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 25 липня

20:00, 24 июл 2024

0