--.-° --% 0мм

У Кривому Розі 60 ОСББ скористались програмою "Теплий дім" та привели до ладу систем централізованого опалення

08:28, 23 окт 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На виконання заходів з енергозбереження, з метою забезпечення сталої роботи внутрішньобудинкових мереж теплопостачання протягом опалювального періоду 2024-2025 років, триває робота Програми «Теплий дім» в частині фінансування з міського бюджету робіт з поточного ремонту систем централізованого опалення у багатоквартирних будинках.

На теперішній час на 60 житлових будинках в рамках зазначеною Програми, де послуги з управління будинками надають управляючими компаніями, виконані роботи з поточного ремонту систем централізованого опалення у багатоквартирних будинках.

Враховуючи те, що після укладених договорів учасниками Програми (управителі) на виконання робот з поточного ремонту внутрішньобудинкових систем централізованого опалення в багатоквартирних будинках виникла економія коштів бюджету Криворізької міської територіальної громади.

Комісія з питань реалізації Програми «Теплий дім», вирішила визначити додатковий перелік будинків для реалізації заходів з енергозбереження, де послуги з управління надаються управляючими компаніями.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых