--.-° --% 0мм

О. Вілкул: У Кривому Розі в рамках VETERANS FAMILY GAMES Кривий Ріг-2024 пройшли змагання з настільного тенісу

14:20, 21 окт 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

19 жовтня 2024 відбувся 16-й турнір в рамках міських змагань VETERANS FAMILY GAMES Кривий Ріг-24. Обирали найкращих у грі в настільний теніс у форматі «партія один на один» в 9 категоріях. Серед учасників – Захисники та Захисниці, члени їх родин, ветерани, а також правоохоронці й працівники служби ДСНС

Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул сказав: «Ми проводимо вже другий рік поспіль змагання VETERANS FAMILY GAMES, в яких вже взяли участь близько тисячі учасників. Сьогодні ми проводимо 16-й вид змагань - з настільного тенісу.

Щира вдячність учасникам змагань за сталеву силу волі, незламний характер та героїзм, проявлений безпосередньо у захисті нашої Батьківщини. Дякую також і за те, що ви долаєте фізичні складнощі й приймаєте участь у цих змаганнях. Такі змагання обов’язково будуть  проводитися й надалі, аби залучити якнайбільше військових, ветеранів та представників їх сімей. Всім зичу удачі, перемоги як у спорті, так й нашої спільної ПЕРЕМОГИ над ворогом!»

Кривий Ріг завжди всебічно підтримує наших Захисників та Захисниць та їх сім’ї.

Рада оборони міста продовжує вести системну роботу щодо надання допомоги нашим героїчним військовим. З початку війни, станом на 1 жовтня 2024, від Кривого Рогу надана пряма допомога понад 200 військовим частинам на суму 2 млрд. 428 млн. грн. Це один із найбільших показників в Україні за допомогою ЗСУ від міст.

В місті діє одна з найбільших в Україні соціальних програм, один з найкращих в країні Центрів медичної реабілітації наших військових та ветеранів. Діють програми оздоровлення дітей з родин військових. Для комплексного обслуговування працює муніципальний Центр «Я-Ветеран», за соціальною карткою надаються знижки при обслуговувані ветеранів в торговельних мережах, приватних лікарнях, аптеках, побутовій сфері тощо. У місті діє потужна програма з підтримки ветеранського спорту.

«Спорт загартовує й фізично, й морально, надає емоційне розвантаження й сприяє адаптації воїнів до цивільного життя. За підтримки міського голови, голови Ради оборони міста та депутатів у Кривому Розі виділено на підтримку ветеранського спорту понад 3 млн. грн. Завдяки системній організації ветеранського спорту ветерани та військовослужбовці беруть участь у змаганнях міського, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Тільки у цьому році вони завоювали 254 медалей, а саме 136 золотих, 75 срібних та 43 бронзових. За високі досягнення на змаганнях різних рівнів ветерани отримують з міського бюджету заохочення у вигляді матеріальної допомоги від 5 до 80 тис. грн.», - додав заступник міського голови Кривого Рогу Сергій Мілютін.

Учасник змагань, капітан команди «Кривий Ріг Нескорені» Валерій Катькін сказав: «Від імені всіх хлопців та дівчат, я вдячний керівництву міста, Раді обороні Кривого Рогу за таку можливість, гарну організацію та підтримку наших військових та ветеранів!».

Довідково:

У рамках турніру «VETERANS FAMILY GAMES» в 2024 році вже пройшли змагання з плавання, мініфутболу (2 рази), дартсу, більярдного спорту, пауерліфтингу, веслуванню на тренажерах, стрільбі з лука, петанку (2 рази), стрітболу, велосипедному спорту, легкоатлетичному забігу, волейболу сидячи та кульової стрільби. Попереду на спортсменів чекає настільний плавання, футзал, шашки та інші види спорту. В цілому, VETERANS FAMILY GAMES триватимуть до 28 грудня 2024.

Переможці VeteransFamilyGames отримують грошову винагороду у розмірі 5 тис. грн, а всі призери нагороджуються медалями, кубками та спортивною атрибутикою.

Для того, щоб взяти участь в Іграх та побачити графік змагань, можна зареєструватися в гугл-формі (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjyRR9gYDRZY_nrHm0qd7wskr1RwKaZZy90EUecNQZm4QBWA/viewform)

Додаткова інформація за телефоном: 098 605 20 25.

КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу»

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых