--.-° --% 0мм

Під час повторного ракетного удару по Кривому Рогу поранено рятувальника

08:22, 20 окт 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Як ми вже повідомляли, у ніч на 19 жовтня Кривий Ріг зазнав ворожої атаки. Окупанти завдали удару по житлових кварталах і частково зруйнували адміністративну будівлю. Також було пошкоджено кілька багатоквартирних будинків та транспортні засоби. Внаслідок удару виникла пожежа, яку оперативно почали ліквідовувати рятувальники.

Під час гасіння пожежі російські війська завдали повторного ракетного удару, внаслідок чого постраждали 17 людей. Серед них один із рятувальників, який перебував на місці ліквідації наслідків атаки. Його травми, як і у більшості постраждалих, оцінюють як середньої тяжкості.

Також було пошкоджено техніку ДСНС, яка допомагала ліквідовувати наслідки удару. Попри це, рятувальники швидко впоралися з ситуацією, запобігши подальшому поширенню пожежі.

Психологи ДСНС надали психологічну допомогу п’ятьом постраждалим, які перебували в епіцентрі атаки та отримали сильний стрес.

Наразі у місті тривають відновлювальні роботи, а постраждалі отримують необхідну медичну та психологічну допомогу. Рятувальники продовжують виконувати свою роботу навіть у найнебезпечніших умовах, проявляючи справжній героїзм.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых