--.-° --% 0мм

Криворізький заклад профтехосвіти став єдиним закладом ПТО в Україні, який отримав сертифікат ISO 9001

18:35, 14 окт 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Днями у Криворізькій філії державного підприємства «Дніпропетровський регіональний державний науково-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації» відбулася важлива зустріч, присвячена впровадженню стандарту системи управління якістю ISO 9001 у ДНЗ «Криворізький центр професійної освіти металургії і машинобудування» (КЦПОММ). Учасники заходу, включаючи керівництво та провідних фахівців КЦПОММ і філії, обговорили значення сертифікації та результати спільної роботи.

Інформація про це опублікована на офіційному сайті навчального закладу.

Ця подія стала визначною в історії криворізького навчального закладу, адже сертифікат ISO 9001 підтверджує відповідність міжнародним стандартам управління якістю та відкриває нові можливості для здобувачів освіти.

Директор КЦПОММ Григорій Горб, отримуючи сертифікат, подякував спеціалістам філії за плідну співпрацю. Він зазначив, що завдяки цьому проєкту фахівці центру здобули неоціненний досвід, який допоможе навчальному закладу не лише зберегти, а й примножити свою репутацію. Григорій Горб також запевнив, що центр і надалі працюватиме на високому рівні, виправдовуючи довіру та зміцнюючи свій авторитет.

Особливі слова вдячності пролунали на адресу фахівців відділу оцінки відповідності Криворізької філії. Відповідальною за роботу з навчальним закладом була Семеніхіна Олена Юріївна, яка також поділилася своїми враженнями. Вона зазначила: «Я була вражена тим, наскільки класний колектив у центрі, яка там чудова атмосфера, як гарно ставляться до дітей та до ресурсної бази. Те, що я побачила у закладі, починаючи від майстерень і закінчуючи санвузлами для дітей, мене дуже вразило. Це просто неймовірно».

Завершуючи урочисту частину зустрічі, слово взяв Віталій Сапіга, керівник проєкту «Соціальне партнерство в дії» та методист НМЦ ПТО у Дніпропетровській області. Він подякував усім присутнім за наполегливу роботу, підкресливши, що КЦПОММ є єдиним навчальним закладом професійно-технічної освіти в Україні, який має сертифікат якості ISO 9001. Це підтверджує високий рівень якості підготовки майбутніх фахівців та відкриває нові горизонти для розвитку здобувачів освіти не лише в Україні, а й на міжнародній арені.

Віталій Сапіга також передав вітання від голови Державної наглядової ради КЦПОММ, Почесного громадянина Кривого Рогу, заслуженого працівника промисловості України, члена-кореспондента Академії гірничих наук України Дмитра Степанюка. Окрім цього, він вручив низку нагород. Диплом переможця щорічного міського громадського конкурсу в номінації "Краща методична установа" було вручено директору Криворізької філії державного підприємства «Дніпропетровський регіональний державний науково-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації» Юрію Іванову. Медалі "Серце віддаю дітям" отримали начальник відділу оцінки відповідності цієї філії Марина Горбенко, в.о. директора навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області Олена Гришаєва, директор ДНЗ «Криворізький центр професійної освіти металургії і машинобудування» Григорій Горб, заступник директора з навчально-виробничої роботи нашого закладу Людмила Красота та провідний фахівець відділу оцінки відповідності Криворізької філії Олена Семеніхіна.

Ця урочиста зустріч підкреслила важливість співпраці та результативність командної роботи. Отримання сертифіката ISO 9001 підтвердило, що КЦПОММ відповідає найвищим стандартам і продовжує рухатися вперед, забезпечуючи своїм здобувачам освіти якісне навчання і нові можливості.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых