--.-° --% 0мм

Олександр Вілкул привітав військових з Днем воєнної розвідки України

10:18, 7 сен 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг
Олександр Вілкул привітав військових з Днем воєнної розвідки України

Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул привітав українських розвідників з професійним святом – Днем воєнної розвідки України. У своїй промові він підкреслив важливу роль, яку відіграють ці військові у захисті країни та забезпеченні переваги на полі бою.

"Вони професіонали, які виконують найскладніші завдання як на фронті, так і в тилу ворога. Володіння інформацією дає перевагу, і саме цим займається розвідка," – зазначив Вілкул. Він наголосив, що багато операцій розвідників проходять під суворою секретністю, і про них майже не говорять у суспільстві.

"Багато завдань виконуються в умовах найсуворішої секретності, про багато з них ніхто ніколи так і не дізнається. Але результат їхньої роботи справді рятує життя, дозволяє попереджати дії ворога та планувати ЗСУ найнесподіваніші для нього операції", – підкреслив Голова Ради оборони.

Наприкінці свого звернення Вілкул подякував воєнним розвідникам за їхню мужність та відданість службі: "Дякуємо вам за вашу мужність! Слава Героям!"

Військова розвідка відіграє ключову роль у захисті України від агресора, забезпечуючи наші Збройні Сили життєво важливою інформацією для успішних операцій.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых