--.-° --% 0мм

Кулінарний блог А. Паукової: Баклажани по-азійськи

17:06, 20 авг 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Ну дуже сподобалось. Гостроту можна додавати, чілі до соусу гарно підійде. Смакує фантастично, як пікантні грибочки. Як гарячим, так і з холодильника. Готується швидко з мінімуму інгредієнтів

✏️Інгредієнти:
🤍2 баклажани
🤍крохмаль кукурудзяний
🤍часник - зубчик-два
🤍зелена цибуля
🤍кунжут
🤍рослинна олія
🤍Для соусу: 2-3 ст.л. соєвого соусу, 1 ст.л. рисового (винного) оцту, 1 ст.л. вустричного соусу або ворчестр, імбир (з десяток неаеличких надрізів), 1 ст.л. крохмалю 100 мл води

❤️Баклажани очистити, нарізати скибочками
❤️Посолити, залити водою на 5 хвилин
❤️Злити воду, присипати крохмалем, а потім пальцями збризкуємо водою. Цю процедуру (крохмаль-трохи води) повторюємо тричі
❤️У достатньо великій кількості розігрітої олії смажимо до красивої скоринки баклажани. Прибираємо з пательні
❤️Дрібно нарізаний часник і зелену цибулю підсмажуємо.  Готовий соус можна влити, трохи дати загуснути, і потім долати баклажани. Я зробила навпаки, але на смак гірше не стало)
❤️Зайвий соус трохи прибрала
❤️Присипаємо наш шедевр зеленою цибулькою і кунжутом

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых