--.-° --% 0мм

Мер Кривого Рогу відкрив головну ялинку міста

14:38, 27 дек 2010 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Мер Кривого Рогу відкрив головну ялинку містаСьогодні, 27 грудня, міський голова Юрій Вілкул відкрив головну ялинку міста для обдарованої учнівської молоді  

Під час урочистостей Юрій Григорович привітав і поздоровив з новорічними святами юних криворіжців – переможців у предметних олімпіадах, різноманітних конкурсах, виставках, фестивалях, спортивних змаганнях різних рівнів – від міських до всеукраїнських та міжнародних.

Міський голова відзначив, що в цьому році в конкурсі на здобуття міської премії «Обдаровані діти – надія Криворіжжя» виборювали право стати лауреатами 99 претендентів, 50 із яких отримали це високе визнання. Така творча перемога є підтвердженням наполегливості та сумлінності в навчанні. Юрій Вілкул зазначив, що криворізька молодь загалом – це здібні, талановиті люди. Сотні старшокласників Кривбасу є слухачами Малої Академії Наук, які залучені до системної науково-дослідницької, пошукової, експериментальної, конструкторської та винахідницької діяльності з різних предметів і дисциплін. Юрій Григорович наголосив, що завдяки непересічним талантам молоді Кривого Рогу розквітає і шанується місто та держава.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых