Кулінарний блог А. Паукової: Олів'є з креветками
Спробувала у "Чорноморці" і повторила. Спробуйте, тає в роті) З креветок у мене були залишки в холодильнику, маленькі чищені та штук 8 тигрових. Можна використовувати будь-які.
✏️Інгредієнти:
🤍креветки (300 г)
🤍яйця (4 шт.)
🤍картопля (4 шт., невеличкі)
🤍морква (1 шт., маленька)
🤍огірок свіжий (3 шт., маленькі)
🤍огірок консервований або маринований (3 шт., маленькі)
🤍цибуля (шалот, половинка середньої)
🤍зелений горішок (50 г, не дуже люблю багато горішку)
🤍можна ще додати авокадо (робила без)
❤️Відварити яйця та картоплю
❤️Креветки проварюємо. Додаємо у киплячу воду сіль, лимонний сік, чорний перець горішком, лавровий лист, кріп. Маленькі варимо 1-2 хвилини, тигрові - 5 хв.
❤️Важливо! Викоадаємо креветки на подушку з льоду, аби зупинити процес приготування
❤️Головний секрет - нарізаємо всі інгредієнти максимально дрібним, елегантним кубиком
❤️Все інше - на смак. Декілька крупних залишила для подачі
Ідеально - з паличками Грісіні👌
Популярное
До Міжнародного дня захисту дітей у Кривому Розі відбулася виставка малюнків «Країна дитячих мрій»
17:39, 30 май 2024
Топ обсуждаемых
КОММЕНТАРИИ — 0