Кулінарний блог А. Паукової: Медова закуска з абрикосів, Дор блю та волоських горішків
Дівчата, це точно для вас! 10 хвилин - і під бокальчик холодного Просеко це воно! Абрикоси взяла два види, класік оранж та ананасовий. Перший готується швидше, виймала раніше, але кисленько, другий - ідеально, тримати у духовій шафі трохи довше
✏️Інгредієнти:
🤍 абрикоси
🤍сир Дор блю
🤍волоські горішки
🤍м'ята
🤍мед
🤍трохи оливкової олії
❤️Розділяємо абрикоси навпіл
❤️Викладаємо на деко, застелене пергаментом, трохи збризнула олією
❤️Руками подрібнюємо сир, викладаємо зверху
❤️Волоські горішки трохи зовсім підсмажила попередньо, можливо, й не треба
❤️Поливаємо медом (саме фрукти, бо буде на пергаменті не зовсім під температурою картина)
❤️У духовку хвилин на 10, дивимось за станом
Популярное
11 золотих медалей отримали криворізькі освітяни на престижному педагогічному форумі
14:52, 27 мар 2025
На Дніпропетровщині творцям театрального мистецтва до професійного свята вручили відзнаки
17:48, 27 мар 2025
Топ обсуждаемых
07:00, 10 окт 2025
За добу Сили оборони ліквідували понад 1000 російських окупантів та 13 ворожих артилерійських систем
15:44, 10 окт 2025
07:44, 10 окт 2025
КОММЕНТАРИИ — 0