Кулінарний блог А. Паукової: Медова закуска з абрикосів, Дор блю та волоських горішків
Дівчата, це точно для вас! 10 хвилин - і під бокальчик холодного Просеко це воно! Абрикоси взяла два види, класік оранж та ананасовий. Перший готується швидше, виймала раніше, але кисленько, другий - ідеально, тримати у духовій шафі трохи довше
✏️Інгредієнти:
🤍 абрикоси
🤍сир Дор блю
🤍волоські горішки
🤍м'ята
🤍мед
🤍трохи оливкової олії
❤️Розділяємо абрикоси навпіл
❤️Викладаємо на деко, застелене пергаментом, трохи збризнула олією
❤️Руками подрібнюємо сир, викладаємо зверху
❤️Волоські горішки трохи зовсім підсмажила попередньо, можливо, й не треба
❤️Поливаємо медом (саме фрукти, бо буде на пергаменті не зовсім під температурою картина)
❤️У духовку хвилин на 10, дивимось за станом
Популярное
Кулінарний блог А. Паукової: Кіш-лорен. Він же лоранський пиріг. З лососем та шпинатом
19:17, 18 май 2025
09:10, 23 май 2025
Австрія перемогла Євробачення-2025, український гурт Ziferblat посів дев'яте місце
08:46, 18 май 2025
Наслідки ворожої повітряної атаки: у Кривому Розі тимчасово припинено рух тролейбусів
12:10, 10 окт 2025
15:24, 14 сен 2025
Топ обсуждаемых
Навчально-практичний інтенсив «Цикл» у Дніпрі: циркулярна економіка та сталий розвиток бізнесу
17:26, 11 дек 2025

КОММЕНТАРИИ — 0