--.-° --% 0мм

Олександр Вілкул нагородив переможців конкурсу «Світоч Придніпров’я – 2010»

11:07, 24 дек 2010 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Олександр Вілкул нагородив переможців конкурсу «Світоч Придніпров’я – 2010»Урочиста церемонія пройшла в рамках колегії Дніпропетровської облдержадміністрації з підбиття підсумків роботи області в 2010 році. Регіональний щорічний конкурс «Світоч Придніпров’я» цьогоріч ювілейний, бо проводився вдесяте. Його організатори – Дніпропетровська облдержадміністрація та Дніпропетровська обласна рада.  

«Кожен рік – це важлива віха в житті України, Дніпропетровщини та кожного з нас. Підбиваючи підсумки року, ми бачимо здобутки та звершення, які стали складовою частиною процесу становлення та розвитку нашого регіону і держави. Тому ваша сумлінна праця і наполегливість задля досягнення успішного результату, викликають глибоку шану і повагу», - наголосив Олександр Вілкул, звертаючись до переможців.

Загалом, за результатами конкурсу у 22-х номінаціях було нагороджено 23 переможці. Усі вони отримали дипломи, нагрудні знаки «Світоч Придніпров’я-2010» та годинники від голови облдержадміністрації.

Додатково було відзначено кожного з тридцяти одного лауреата номінації «Юне дарування Придніпров’я – 2010». Діти отримали від губернатора дипломи та цінні подарунки.

Олександр Вілкул висловив сподівання, що успіхи нагороджених надихнуть на нові здобутки ще багато інших, допоки незнаних, талановитих і працьовитих жителів Дніпропетровщини. А внесок самих переможців буде й надалі примножуватися і спрямовуватись на розвиток Придніпровського краю.

Довідка:

Метою конкурсу «Світоч Придніпров’я» є поширення і популяризація передового практичного досвіду політичної, підприємницької, культурної та науково-технічної діяльності в регіоні. Зокрема, це активізація й стимулювання освітньої діяльності у справі розвитку регіонального бізнесу, політичної культури, інформаційного простору, інноваційних технологій, збереження та відновлення культурної спадщини та народних традицій.  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0