Кулінарний блог А. Паукової: Хрусткі сирні рулетики з баклажанів під горіховим соусом
✏️Інгредієнти:
🤍баклажани (2 шт.)
🤍яйця (2 шт.)
🤍сухарі Панко
🤍сіль
Для начинки:
🤍м'який вершковий сир
🤍сметана
🤍часник (зубчик)
Для соусу:
🤍грецькі горіхи (100 г)
🤍зелень (петрушка, кінза)
🤍часник (зубчик)
🤍винний оцет (1 ст.л.)
🤍сметана або густі вершки (2 ст.л.)
"Подушка" для рулетиків:
🤍томати пелаті
🤍спеції
🤍трохи олії
❤️Нарізаємо слайсами очищені баклажани
❤️Добре підсолюємо, залишаємо на 30 хв.
❤️Вижимаємо зайву рідину
❤️В одну тарілку вибиваємо яйця (збиваємо виделкою), в іншу - сухарі Панко
❤️Обвалюємо слайси спочатку у яйцях, потім у сухарях
❤️Застилаємо деко пергаментом, збризкуємо олією, викладаємо баклажани
❤️Ставимо у духовку до скоринки на 180°
❤️Готуємо начинку, змішуємо інгредієнти, у мене був сир Фета, можна спокійніший за смаком
❤️Горіхи обсмажуємо, подрібнюємо, туди ж - зелень, часник, трохи оцту і трохи сметани
❤️Закручуємо рулетики
❤️За бажанням можна викладати на шар томатів пелаті, подрібнені, приплавлені
❤️Зверху викладаємо соус
Популярное
Кулінарний блог А. Паукової: Кіш-лорен. Він же лоранський пиріг. З лососем та шпинатом
19:17, 18 май 2025
09:10, 23 май 2025
Австрія перемогла Євробачення-2025, український гурт Ziferblat посів дев'яте місце
08:46, 18 май 2025
Наслідки ворожої повітряної атаки: у Кривому Розі тимчасово припинено рух тролейбусів
12:10, 10 окт 2025
15:24, 14 сен 2025
Топ обсуждаемых
Навчально-практичний інтенсив «Цикл» у Дніпрі: циркулярна економіка та сталий розвиток бізнесу
17:26, 11 дек 2025

КОММЕНТАРИИ — 0