--.-° --% 0мм

Юрій Вілкул відзначив найкращих працівників Пенсійного фонду та служби зайнятості в Кривому Розі

13:40, 21 дек 2010 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Юрій Вілкул відзначив найкращих працівників Пенсійного фонду та служби зайнятості в Кривому Розі20 грудня у залі засідань виконкому Криворізької міської ради за участі міського голови Юрія Вілкула відбувся урочистий прийом працівників Пенсійного фонду та Державної служби зайнятості Кривого Рогу з нагоди святкування 20-ї річниці утворення цих соціальних структур.  

Міський голова Юрій Вілкул привітав працівників Пенсійного фонду і служби зайнятості та відзначив їх відповідальну роботу. Ю.Вілкул зауважив, що соціальна робота – це вагома частина державної політики, адже головне завдання, яке ставить уряд країни до представників влади усіх рівнів – бути обличчям до людей і працювати для людей. Тому державна підтримка і соціальний захист громадян повинні бути засновані на принципах індивідуального підходу до кожної людини.

Завдяки кадровому потенціалу, новим методам роботи, постійному сприянню органів виконавчої влади міста, служба зайнятості перетворилася на важливий інститут ринку праці Криворіжжя. Міський голова Юрій Вілкул висловив присутнім представникам служби зайнятості слова подяки за професійну роботу, адже показниками рівня безробіття у Кривому Розі можна пишатися, вони є одним з найнижчих у Дніпропетровській області. Сьогодні близько 530 працівників управління Пенсійного фонду України у Кривому Розі здійснюють увесь цикл пенсійного забезпечення. Щомісячно на виплату пенсій мешканцям міста необхідно майже 300 млн.гривень. З початку поточного року виплачено пенсій на суму понад 3 млрд. грн., забезпеченість власними коштами складає майже 85%.

Найкращим працівникам Пенсійного фонду та Державної служби зайнятості Кривого Рогу Ю.Вілкул вручив грамоти виконкому міської ради.

Представники соціальної сфери міста подякували міському голові Юрію Вілкулу за суттєву підтримку з боку місцевої влади, висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю і запевнили у ще більшому покращенні результатів своєї діяльності.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0