--.-° --% 0мм

Сьогодні можуть бути відключення електроенергії, якщо українці не будуть ставитись ощадливо до її споживання, особливо в "години пік"

16:39, 8 май 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В Міненерго повідомили про необхідність максимально знизити споживання електроенергії, особливо у вечірній час.

Так, через нічну атаку на об`єкти енергетичної інфраструктури країни, зранку в Україну  здійснювалось аварійне постачання електроенергії з енергосистем Польщі, Румунії та Словаччини. 

Наразі енерггетики разом із співробітниками ДСНС ліквідовують наслідки атак. Обмежень на електроенергію для всіх видів споживачів не використовується (крім Харківської області).

Можливе застосування обмежень для промислових споживачів у період з 18-ї до 23-ї години. Застосування обмежень для побутових споживачів (окрім Харківщини) не передбачається.

У той же час Міністерство енергетики вкотре звертається до громадян з проханням ощадливо використовувати електроенергію в години пік (з 7:00 до 10:00 та з 17:00 до 22:00). Це необхідно для стабільної роботи енергосистеми, яка суттєво постраждала під час останніх обстрілів, та дасть можливість не обмежувати споживання побутовим споживачам.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых