--.-° --% 0мм

Трансфер до Молдови для "ухилянтів" за 6800 доларів США: на Дніпропетровщині батько і син пропонували військовозобов'язаному послугу у перетині держкордону

20:02, 24 апр 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

За процесуального керівництва Дніпровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону повідомлено про підозру батьку та сину. Їм інкримінують організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон України за попередньою змовою групою осіб, з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України).

Встановлено, що 52-річний чоловік та його 29-річний син запропонували своєму знайомому допомогу у перетині держкордону до Республіки Молдова. Військовозобов'язаний чоловік вагався. Але батько і син впевнили його, що вже неодноразово безпроблемно переправляли бажаючих до Молдови. За незаконну послугу спільники запросили 6800 доларів США.

Підозрюваних затримали у порядку ст. 208 КПК України – під час одержання зазначеної суми коштів від "ухилянта". Наразі їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

Перевіряється причетність до злочину інших осіб.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых