--.-° --% 0мм

Негода на Дніпропетровщині повалила велику кількість дерев

11:20, 22 апр 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Сильний поривчастий вітер, що пціднявся в області пообіді 21 квітня. наробив лиха. До ліквідації наслідків були залучені рятувальники.

Їм довелось прибирати великі гілки і цілі дерева з проїжджої частини та тротуарів, з автівок, розблоковувати двері під`їздів.

Так, у Дніпрі, на вулиці Холодильній Індустріального району, рятувальники прибрали повалене дерево з двох легкових автомобілів. Також, розпилили та прибрали дерева, які впали на автошляхи: на вулиці Кіровоградській Амур-Нижньодніпровського району, на перехресті проспекту Дмитра Яворницького та вулиці Столярова Центрального району, а  також на вулиці Космодромній Соборного району міста.

У Павлограді фахівці ДСНС прибрали повалене дерево, яке заблокувало проїжджу частину у дворі багатоповерхівки, а також перегородило вхід до одного з під’їздів будинку, розташованого на вулиці Шевченка. Також, надзвичайники забезпечили вільний рух транспорту автошляхом, звільнивши від поваленого дерева перехрестя вулиць Дніпровської та Водопровідної.

У Новомосковському районі, поблизу села Очеретувате Магдалинівської селищної територіальної громади, співробітники Служби порятунку «101» прибрали гілку дерева з проїжджої частини. Також, розпилили та прибрали дерево, яке впало на автошлях на вулиці Північній міста Новомосковськ.

У Кам’янському районі, неподалік села Аули Криничанської селищної територіальної громади, фахівці ДСНС надали допомогу населенню, звільнивши від поваленого дерева автошлях Н-08. Також, розпилили та прибрали з проїжджої частини дерево у місті Жовті Води, на вулиці Авангардній.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых