--.-° --% 0мм

Поліцейські Кривого Рогу затримали 47-річного чоловіка за збут наркотиків шляхом закладок

14:53, 12 апр 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В ході проведення поверхневої перевірки правоохоронці вилучили сліп-пакети з канабісом.10 квітня до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці поряд з покинутою будівлею на території Центрально-Міського району міста чоловік розповсюджує наркотики. Для зʼясування обставин на місце прибула патрульна поліція та слідчо-оперативна група Криворізького районного управління поліції. Під час поверхневої перевірки у підозрюваного було виявлено майже 20 сліп-пакетів з наркотичною речовиною рослинного походження - канабісом, а також мобільний телефон з фотографіями місцезнаходження закладок.

Окрім цього, 10 квітня на підставі ухвали суду правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем мешкання фігуранта, в ході якого було виявлено 35 сліп-пакетиків з канабісом. Також, під час слідчих дій виявлено патрони у кількості понад 150 штук.

Все вилучене направлено на експертне дослідження.

Зловмисника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. 11 квітня слідчі під процесуальним керівництвом Криворізької центральної окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України. За фактом зберігання боєприпасів внесено відомості до ЄРДР за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Наразі вирішується питання стосовно обрання запобіжного заходу.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых