--.-° --% 0мм

ФК "Кривбас" "розкатав" результативну нічию з "Ворсклою"

10:58, 9 апр 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Домашній матч з полтавчанами минув без перерв на повітряні тривоги, що останнім часом буває нечасто.

У криворізької команди пропускали поєдинок Кліщук та Прінс, які мають проблеми зі здоров`ям, зате повернувся до основного складу Кожушко.

Господарі з перших хвилин захопили ініціативу і створили кілька небезпечних моментів біля воріт Ісенка. Мали нагоду відкрити рахунок Вакулко, Понєдєльнік, Бескоровайний. Однак м`яч вперто проскакував повз стійки воріт.

На 22 хвилині матчу Кожушко, вчергове бив по воротах, однак влучив у руку захисникові полтавчан. Арбітр призначив пенальті. Соса сильним і влучним ударом все-таки відкрив рахунок у поєдинку. 1:0.

Та гості не опустили рук, а пішли в атаку, і за декілька хвилин змогли відновити статус-кво. Степанюк, опинившись один на один з Маханьковим, не розгубився і перекинув м`яч через нашого голкіпера. 1:1.

І хоча попереду були ще 15 хвилин першого тайму і весь другий - рахунок більше не змінювався.

Криворіжці рвались вперед, але вже й    гості час від часу організовували небезпечні контратаки, тож ваги успіху могли схилитись у будь-який бік.

Найближче до забитого голу були криворіжці на 64 хвилині. Тоді Хомченовський, отримавши м`яч від Задераки, бив з близької відстані прямо в "рамку", однак круглий отрапив у Корнієнка буквально на лінії воріт і зрикошетив у стійку.

Завершення матчу пройшло під майже невпинним тиском господарів, однак вправності і влучності не вистачило, щоб все-таки вибороти перемогу.

Тим не менш, наша команда, попри втрату двох очок, залишається на другій сходинці у турнірній таблиці. Наш переслідувач - "Динамо" - "спіткнувся" о "ЛНЗ", зігравши також внічию 1:1 і продовживши відставання від криворіжців на 2 пункти. Але при цьому кияни мають ще дві гри чемпіонату у запасі.

Фото: пресслужба ФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых