--.-° --% 0мм

Юрій Вілкул провів урочисту зустріч з працівниками судових установ Кривого Рогу

14:30, 14 дек 2010 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Юрій Вілкул провів урочисту зустріч з працівниками судових установ Кривого Рогу 14 грудня напередодні Дня працівників суду у виконкомі Криворізької міської ради відбулася урочиста зустріч міського голови Юрія Вілкула з працівниками судових установ міста.   

Під час зібрання Юрій Вілкул поздоровив працівників судових органів зі святом, побажав вірного служіння законам та ідеалам справедливості, енергії і наснаги, успіхів у відповідальній та почесній праці.

У своєму привітанні Юрій Григорович зазначив, що працівники судових установ Кривого Рогу завжди можуть розраховувати на підтримку міської влади, тому що ці дві гілки влади повинні працювати злагоджено і компетентно. За його словами, представники органів місцевого самоврядування не стоять осторонь у питаннях створення належних умов роботи суддів, а судді, зі свого боку, добре знають поточні проблеми міста, як вони вирішуються, тому мають змогу у повній мірі сприяти подоланню поточних негараздів.

У рамках урочистої частини зустрічі за вагомий особистий внесок у зміцнення законності і правопорядку в Кривому Розі, професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня працівників суду міський голова Юрій Вілкул вручив Почесну грамоту виконкому Криворізької міської ради і  Грамоти виконкому міськради кращим працівникам судових установ міста.  

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0