Кулінарний блог А. Паукової: Його величність ЖУЛЬЄН з куркою і грибами
Тут все просто, швидко і надзвичайно смачно. Жодних грамовок чи хитрощів. Але завжди виграшно. Можна робити класичний з печінки, а можна - з курки
✏️Інгредієнти:
🤍філе курки - 300 г
🤍перечиці - 300 г
🤍сир у пластинах
🤍цибуля шалот (або ріпчаста)
🤍зелена цибуля
🤍вершки - 150 г
🤍сіль, перець
🤍вершкове масло - 20 г
❤️Ріжемо половинку цибулі, на вершковому маслі підсмажуємо
❤️Додаємо нарізані печериці
❤️Згодом додаємо нарізане філе
❤️Солимо, перчимо
❤️Вливаємо вершки, трохи тушкуємо
❤️У підготовані формочки (змащуємо трохи маслом) викладаємо масу
❤️Накриваємо зверху пластинкою сиру
❤️В духовку на 180°, хвилин на 15-20
❤️Присипаємо зеленою цибулею
Популярное
09:10, 23 май 2025
Наслідки ворожої повітряної атаки: у Кривому Розі тимчасово припинено рух тролейбусів
12:10, 10 окт 2025
15:24, 14 сен 2025
09:54, 2 июл 2025
Топ обсуждаемых
Навчально-практичний інтенсив «Цикл» у Дніпрі: циркулярна економіка та сталий розвиток бізнесу
17:26, 11 дек 2025

КОММЕНТАРИИ — 0