--.-° --% 0мм

Безоплатне навчання для ветеранів та ветеранок: встигніть зареєструватися

17:05, 5 апр 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Наприкінці квітня стартує безоплатне навчання для ветеранів і ветеранок. Тих, які прагнуть пов’язати кар’єру з державною службою та органами місцевого самоврядування. Заняття проходитимуть онлайн протягом 11 тижнів. Учасники курсу дізнаються про впровадження політик, стратегічне управління, командну роботу та ефективну комунікацію, повідомили в Дніпропетровській ОВА.

«Допомагаємо ветеранам із адаптацією у мирному життф. Як соціальною, так і професійною. Підтримують й партнери. До прикладу, цього разу громадська організація «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування запрошують оборонців на навчання. Тих, які прагнуть працювати у державному секторі чи органах місцевого самоврядування», – розповіла заступник начальника ОВА Надія Задорожна.  

Долучитися до курсу можуть учасники бойових дій без досвіду роботи у цих сферах. Або ж ті, які працювали на відповідних посадах не більше трьох років.

Серед основних вимог – вища освіта та наявність посвідчення УБД. А ще – вільне володіння державною і вміння працювати із комп’ютерним програмним забезпеченням.

Навчання проходитиме онлайн. Передбачає взаємодію із викладачем і самостійне вивчення матеріалу. Слухачі курсу дізнаються, як правильно впроваджувати політики та надавати послуги. Створювати і реалізовувати стратегії, управляти персоналом та ефективно комунікувати.

Щоб приєднатися до навчання, необхідно заповнити форму та скласти мотиваційний лист. Дедлайн прийому заявок – 8 квітня 2024 року включно.

Ця можливість для демобілізованих реалізується за сприяння Програми реінтеграції ветеранів IREX та підтримки Державного департаменту США. 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых