--.-° --% 0мм

Небайдужий криворіжець допоміг спіймати п`яного водія, який потрапив в ДТП і втік з місця пригоди

14:36, 3 апр 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Днями до поліції надійшов дзвінок від чоловіка, який повідомив, що переслідує машину, що скоїла ДТП і поїхала з місця аварії.

Заявник описав автівку та повідомив номер. Патрульні перехопили втікача у Довгинцівському районі.

ВАЗ мав явні ознаки зіткнення, а його 50-річний керманич - сп`яніння. Після перевіфрки на алкотестері, той видав результат 2,01 проміле, що у понад 10 разів перевищує норму і є еквівалентом середнього ступеню сп`яніння, коли людина вже не повністю контролює свої дії і має сповільнену реакцію.

Тож, такий водій на дорозіє дуже небезпечним для себе і оточуючих. Ось і цього разу йому не вдалось уникнути проблем на дорозі, на щастя, постраждали тільки транспортні засоби.

На порушника інспектори склали адміністративні матеріали, а саме: протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), протокол за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має з собою або не пред`явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії) КУпАП. 

Від керування його відсторонили.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых