--.-° --% 0мм

росія у квітні має намір здійснити три масовані атаки на Україну

17:56, 2 апр 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Представник ГУР МО України Вадим Скібіцький розповів про актуальний запас російських ракет великої дальності у коментарі для РБК-Україна.

«Зараз у росії, за нашою оцінкою, залишається близько 950 високоточних ракет оперативно-стратегічного та стратегічного рівня з дальністю у понад 350 кілометрів. Ми спостерігаємо тенденцію, що вони, як правило, намагаються тримати свої запаси на рівні не менше 900 ракет», ― повідомив Вадим Скібіцький.

За його словами, у квітні цього року росія прагне виробити близько 40 ракет Х-101. Також – ще тричі накрити Україну масованими ракетними атаками і продовжувати локальні обстріли.

До тогож ворог накопичує запас крилатих ракет 3М14 «калібр», яких  має у своєму розпорядженні не менше 260 одиниць. У квітні агресор має намір виробити ще 30 таких ракет. Крім того росіяни модернізують протикорабельні ракети «онікс». Щодо швидкісних ракет, які летять з південного напрямку, наразі складно визначити, чи це ракети «циркон», чи модернізовані «онікси». Запаси  звичайних «оніксів» на росії становлять десь 440 одиниць.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых