--.-° --% 0мм

На останніх секундах: ФК "Кривбас" виборов перемогу в домашньому поєдинку

11:59, 17 мар 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

16 березня криворізька команда приймала ковалівський "Колос" в рамках 21 туру УПЛ сезону 2023/24. Матч тримав у напруженні буквально до останніх секунд. А перемогу вдалось вибороти в доданий арбітром час.

"Колос" - команда міцна і непоступлива. Найчастіше команда грає внічию, забираючи такі дорогоцінні очки, в тому числі, і у лідерів чемпіонату. Ледь не сталось це і з "Кривбасом".

На поле криворізькі футболісти вийшли з траурними стрічками в пам'ять про загиблих від ракетних ударів по Кривому Рогу та Одесі.

Матч розпочався атак обох команд, кілька ударів перевірил готовність до боротьби захисників і воротарів. Після того, як жодній з команд не вдалось забити швидкий гол, гра вирівнялась і наступний гострий момент було створено криворіжцями наприкінці першого тайму. 

Іліч зробив подачу з флангу точно на голову Прінсу. Той пробив в ближню дев'ятку, однак трохи не влучно.

Другий тайм розпочався з атак криворіжців. Раз за разом гравців опинялись на вигідних для ударів позиціях, однак то бракувало влучності, то вчасно на шляху м'яча опинялись захисники суперника.

"Колос" періодично організовував рейди до воріт Кліщука, однак теж без бажаного результату.

Так справа дійшла до завершення основного часу. Враховуючи всі зупинки та чисельні заміни, арбітр поєдинку додав п'ять хвилин. Весь цей час господарі "просиділи" на підступах до штрафного майданчика ковалівців, було створено щонайменше три небезпечні моменти, однак на табло продовжували сяяти нулі.

І коли пішов відлік останньої доданої хвилини, криворіжці забили такий важливий гол. Пас Кожушка знайшов Бізімана на лінії штрафного майданчика, і той чітко запустив шкіряну кулю в дальній кут воріт. 1:0. 

Перемога ожливість "Кривбасу" відірватись від "Днпра-1" і закріпитись на другому рядку в таблиці. Попереду - лише "Шахтар" з однаковою з нашою командою кількістю очок але з двома іграми в запасі.

Фото: пресслужба ФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых