--.-° --% 0мм

Відбулося засідання координаційної ради облдержадміністрації з питань розвитку підприємництва

09:25, 10 дек 2010 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Відбулося засідання координаційної ради облдержадміністрації з питань розвитку підприємництваЗа дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула відбулося засідання координаційної ради облдержадміністрації з питань розвитку підприємництва, яке провів перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний.

У роботі засідання взяли участь заступник голови облдержадміністрації Олександр Любович, приватні підприємці та представники громадських організацій підприємців, депутати обласної ради, представники обласної податкової адміністрації, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

На засіданні були обговорені актуальні питання законодавства, функціонування дозвільної системи в регіоні та шляхи їх покращення.

«Обласна влада знаходиться в конструктивному діалозі з підприємцями. Координаційна рада буде працювати для вирішення актуальних питань підприємництва, влада і бізнес – партнери в розвитку області», - зазначив Вячеслав Задорожний.

Також за результатами засідання, склад членів координаційної ради був оновлений. Наразі близько 70% нового складу – це представники малого бізнесу та керівники громадських об’єднань. Також склад координаційної ради був розширений представниками з міст регіону, зокрема, підприємцями з Дніпродзержинська, Павлограду, Кривого Рогу та Нікополя, що представляють різноманітні галузі господарської діяльності.

«Губернатор Олександр Вілкул тримає на особистому контролі питання дебюрократизації дозвільних процедур, підвищення якості роботи органів влади та створення умов для розвитку підприємництва. Рішення, прийняті радою, мають стати реальним інструментом забезпечення розвитку малого та середнього бізнесу», - зазначив Вячеслав Задорожний.

Він також зазначив, що члени координаційної ради тепер збиратимуться на засідання регулярно, де вирішуватимуть нагальні для розвитку підприємництва питання.  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых