--.-° --% 0мм

ФК "Кривбас" вдома виборов важливу перемогу

09:01, 11 мар 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Криворізька команда провела домашній поєдинок - перший у весняній частині чемпіонату - проти столичної "Оболоні".Матч виявився нелегким, але результат потішив наших вболівальників.

Протягом матчу криворізькі футболісти тиснули на ворота супрника і мали не один момент, щоб відкрити рахунок. Однак, в резульитаті, сае один-єдиний гол визначив переможця.

Найбільш небезпечно гості зіграли на початку другого тайму. Черненко пробив здалеку на силу, і Кліщук лише з другої спроби зміг надійно зафіксувати м'яч.

Але вже у наступній контратаці криворіжці спромоглися розпечатати ворота суперника.  Бандейра "накрутив" кількох гравців "Оболоні" і віддав прекрасний пас на Кузика, який в один дотик поклав м'яч у дальній кут. 1:0.

Після цього обидві команди мали кілька можливостей для зміни рахунку, однак мінімальна перемога криворіжців так і залишилась.

Успіх дозволив "Кривбасу" вийти на друге місце в турнірній таблиці. Перше, після технічної перемоги над "Олександрією", посідає "Шахтар". До того ж у нього дві гри у запасі. "На п'яти" "Кривбасу" наступає "Дніпро-1", маючи лише на одне очко менше. 

Фото: пресслужба ФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых