Кулінарний блог А. Паукової: Кабачкові оладки з соусом голандез
Несподівано гарно подружилися, якщо набридло зі сметаною - воно), пропущений шпинат та мікрогрін. Все просто і знайомо.
Як я готую ніжні кабачкові (або ж з цукіні) оладки? Тут
Як здолати вередливий голандез? Тут
Шпинат готую так. 30 г вершкового масла на пательню, туди - листя шпинату, сіль, перець, обов'язково - краплю лимонного соку. Пара секунд - і все готово.
Смакота!👌
Популярное
До Міжнародного дня захисту дітей у Кривому Розі відбулася виставка малюнків «Країна дитячих мрій»
17:39, 30 май 2024
Топ обсуждаемых
Росія завдає масованого ракетного удару по Україні. У Кривому Розі пролунала серія вибухів
07:27, 17 ноя 2024
08:37, 17 ноя 2024
КОММЕНТАРИИ — 0