Кулінарний блог А. Паукової: Кабачкові оладки з соусом голандез
Несподівано гарно подружилися, якщо набридло зі сметаною - воно), пропущений шпинат та мікрогрін. Все просто і знайомо.
Як я готую ніжні кабачкові (або ж з цукіні) оладки? Тут
Як здолати вередливий голандез? Тут
Шпинат готую так. 30 г вершкового масла на пательню, туди - листя шпинату, сіль, перець, обов'язково - краплю лимонного соку. Пара секунд - і все готово.
Смакота!👌
Популярное
12:46, 26 сен 2024
17:32, 4 окт 2024
14:42, 25 окт 2024
Топ обсуждаемых
19:55, 18 апр 2025
07:37, 19 апр 2025
КОММЕНТАРИИ — 0