Кулінарний блог А. Паукової: Кабачкові оладки з соусом голандез
Несподівано гарно подружилися, якщо набридло зі сметаною - воно), пропущений шпинат та мікрогрін. Все просто і знайомо.
Як я готую ніжні кабачкові (або ж з цукіні) оладки? Тут
Як здолати вередливий голандез? Тут
Шпинат готую так. 30 г вершкового масла на пательню, туди - листя шпинату, сіль, перець, обов'язково - краплю лимонного соку. Пара секунд - і все готово.
Смакота!👌
Популярное
09:53, 9 окт 2023
07:58, 15 дек 2023
Топ обсуждаемых
Сьогодні вдень ворог обстрілював Нікопольщину артснарядами і атакував безпілотниками
19:03, 29 апр 2024
КОММЕНТАРИИ — 0