Кулінарний блог А. Паукової: Кабачкові оладки з соусом голандез
Несподівано гарно подружилися, якщо набридло зі сметаною - воно), пропущений шпинат та мікрогрін. Все просто і знайомо.
Як я готую ніжні кабачкові (або ж з цукіні) оладки? Тут
Як здолати вередливий голандез? Тут
Шпинат готую так. 30 г вершкового масла на пательню, туди - листя шпинату, сіль, перець, обов'язково - краплю лимонного соку. Пара секунд - і все готово.
Смакота!👌
Популярное
Пішла з дому і не повернулася: у Кривому Розі безвісті зникла неповнолітня дівчинка
14:26, 25 фев 2025
18:00, 17 дек 2024
17:57, 12 дек 2024
Трамп після інавгурації зробив перші заяви про війну в Україні та зустріч із путіним
08:26, 21 янв 2025
Топ обсуждаемых
Вночі війська рф масовано атакували Україну ракетами та дронами: що відомо про наслідки
08:05, 29 июн 2025
КОММЕНТАРИИ — 0