Кулінарний блог А. Паукової: Кабачкові оладки з соусом голандез
Несподівано гарно подружилися, якщо набридло зі сметаною - воно), пропущений шпинат та мікрогрін. Все просто і знайомо.
Як я готую ніжні кабачкові (або ж з цукіні) оладки? Тут
Як здолати вередливий голандез? Тут
Шпинат готую так. 30 г вершкового масла на пательню, туди - листя шпинату, сіль, перець, обов'язково - краплю лимонного соку. Пара секунд - і все готово.
Смакота!👌
Популярное
15:42, 28 апр 2025
Кулінарний блог А. Паукової: Кіш-лорен. Він же лоранський пиріг. З лососем та шпинатом
19:17, 18 май 2025
Топ обсуждаемых
17:04, 5 ноя 2025
Шахраї імітують державні онлайн-сервіси: ГСЦ МВС та Кіберполіція попереджають про небезпеку
17:47, 5 ноя 2025
18:10, 5 ноя 2025

КОММЕНТАРИИ — 0