--.-° --% 0мм

ФК "Кривбас" розпочав весняну частину сезону з впевненої перемоги

18:08, 23 фев 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Криворізький "Кривбас" та черкаський "ЛНЗ" зіграли на стадіоні "Колос" у Ковалівці перший матч весняного етапу УПЛ 2023/2024. Номінальними господарями були черкащани, а фактичними - криворіжці.

З перших хвилин наші гравці не давали спокою захисту і воротареві суперника. Дуже старався новобранець команди Прінс Аду, який кілька разів поспіль був близький до взяття воріт суперника, однак зовсім трохи не вистачало влучності.

Відбившись на початку тайму, черкащани почали плести павутиння своїх атак. І ледь не досягли успіху - врятувала стійка. А в наступній атаці взяв безпосередню участь колишній "кривбасівець" - Хобленко. Його підступний удар в останню мить парирував Кліщук.

Тепер вже криворіжці деякий час змушені були всі сили кинути у захст, однак, відбившись, знову пішли в атаку. І на останній хвилині тайму  номінальні господарі помилились. Шестаков зіграв рукою, арбітр матчу Анастасія Романюк скористалась системою  VAR і впевнено показала на "точку". Пенальті реалізував Іліч.

На перерву команди пішли за мінімальної переваги криворіжців.

Другий тайм почався за схожим сценарієм: домінування "гостей", кілька небезпечних атак, і одна з них стає результативною. Аду досяг своєї мети: сам вийшов на ударну позицію і сам ювелірним ударом відкрив рахунок своїм голам за криворізьку команду. 

Минуло 10 хвилин, і криворіжці поставили остаточну крапку в матчі. Кузик сильним ударом зі штрафного майданчика вколотив м'яч у дальню дев'ятку. 0:3.

Черкащани так і не змогли створити серйозну загрозу воротам суперника. Тож матч закінчився для них "всуху". А криворіжці стартували з впевненої перемоги, зробивши гарний подарунок президентові клубу Костянтину Караманіцу, який сьогодні святкує день народження.

Фото: пресслужба ФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых