Чорна сочевиця зі шпинатом та яйцем Пашот
Це було перше знайомство з чорною сочевицею. Сподобалось. Готується недовго. Фантазувати довкола можна по-різному, спробувала так. Дуже сподобався смак ніби ж каші, але з соусом, не з маслом. Його також можна варіювати на смак
✏️Інгредієнти:
🤍сочевиця
🤍шпинат
🤍вершкове масло
🤍яйце
🤍для соусу - 50 мл оливкової олії, 20 мл лимонного соку, 10 г часнику, морська сіль, можна трохи діжонської гірчиці, трохи приправи Сумах (також недавно спробувала, супер для маринадів)
❤️Залийте водою сочевиця у співвідношенні 1:3, підсоліть
❤️Варимо хвилин 20
❤️30 г (на око) вершкового масла - на пательню, додаємо шпинат, солимо, додаємо чорний перець, можна трохи лимонного соку, припускаємо декілька хвилин
❤️Варимо яйце Пашот (розповідала, як роблю я тут (https://t.me/PANNA_cuisine/260))
❤️Змішуємо інгредієнти заправки для сочевиці
❤️Фантазуємо з презентацією
Приємного!
Популярное
Пішла з дому і не повернулася: у Кривому Розі безвісті зникла неповнолітня дівчинка
14:26, 25 фев 2025
18:00, 17 дек 2024
Кулінарний блог А. Паукової: Картопляні кульки з моцарелою всередині і смажені грибочки
17:00, 3 ноя 2024
Топ обсуждаемых
Сили оборони ліквідували ще 1140 російських окупантів та 35 артилерійських систем
08:28, 30 май 2025
У Кривому Розі діти Захисників можуть безкоштовно оздоровитись у таборі «Сонячний»
07:00, 23 май 2025
КОММЕНТАРИИ — 0