--.-° --% 0мм

Юрій Вілкул: «Ми будемо реалізовувати проекти, направлені на покращення життя криворіжців»

09:06, 8 дек 2010 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Юрій Вілкул: «Ми будемо реалізовувати проекти, направлені на покращення життя криворіжців»6 грудня в дочірньому підприємстві «Овація» ВАТ «Центральний ГЗК» відбувся міський урочистий вечір та святковий концерт з нагоди Дня місцевого самоврядування. В заході взяли участь міський голова Юрій Вілкул, депутати Дніпропетровської обласної ради, Архієпископ Криворізький і Нікопольський Єфрем, депутати рад всіх рівнів Кривого Рогу, посадові особи місцевого самоврядування, ветерани органів місцевого самоврядування, керівники підприємств та організацій міста.

З вітальним словом виступив міський голова Юрій Вілкул. Він поздоровив громаду зі святом, подякував усім за повсякденний внесок у створення добробуту криворіжців. У своєму зверненні Юрій Григорович відзначив високий професійний рівень щоденної праці посадовців місцевого самоврядування Кривого Рогу і висловив впевненість, що налагоджена праця команди дозволить  реалізовувати у найближчому майбутньому стратегічні проекти, зорієнтовані на вирішення екологічних проблем, подальше розв’язання завдань соціально-економічного характеру, та інших численних заходів, направлені на покращення життя криворіжців. Адже, основне завдання виконкому криворізької міської ради на чолі з міським головою Юрієм Вілкулом – зробити Кривий Ріг містом європейського зразка. Після поздоровлення Юрій Григорович вручив високі нагороди і відзнаки кращим з кращих криворіжців, які зробили значний особистий внесок у становлення і розвиток місцевого самоврядування та соціально-економічний і культурний розвиток Кривого Рогу.

Під час урочистостей від імені голови обласної Дніпропетровської державної адміністрації Олександра Вілкула та голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода присутніх з Днем місцевого самоврядування привітав заступник голови облради Валерій Храмцов.

Довідка:

У виконкомі міськради разом з виконкомами районних у місті рад  працює  тисяча шістсот двадцять сім чоловік, із них посадових осіб місцевого самоврядування тисяча триста сорок шість чоловік. Серед працівників органів місцевого самоврядування п’ятсот тридцять три чоловіки.

Цього року навчаються за спеціальністю «Державна служба» дев’ятнадцять посадовців виконкому міської та районних у місті рад, а підвищили свою кваліфікацію шістдесят дві особи.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0