--.-° --% 0мм

Новий Головком Сирський розповів, які завдання стоять перед ним

16:57, 9 фев 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг
Новий Головком Сирський розповів, які завдання стоять перед ним

Новий головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський розповів в Telegram-каналі, які перед ним стоять нові завдання.

"На порядку денному стоять нові завдання. Насамперед це чітке та детальне планування дій усіх органів військового управління, об’єднань, з’єднань і частин з урахуванням потреб фронту у новітній зброї, яка надходить від міжнародних партнерів", - зазначив він.

Він додав, що найшвидший і раціональний розподіл та доставка усього необхідного для бойових частин була і залишається основним завданням військової логістики.

Сирський також зазначив, що завдання штабів усіх рівнів - знати всі без винятку потреби фронту і володіти ситуацією на кожній його ділянці.

"Саме кваліфікація особового складу органів військового управління є вирішальною для розробки й успішної реалізації задумів та планів", - наголосив він.

Сирьский також наголосив, що життя і здоров’я військовослужбовців завжди були та є головною цінністю Української армії.

"Відтак, дотримання балансу між виконанням бойових завдань та відновленням частин і підрозділів з інтенсифікацією навчання та підготовки особового складу залишається як ніколи актуальним", - зазначив він.

За його словами, запровадження нових технічних рішень і масштабування успішного досвіду, таких як застосування безпілотних систем, сучасних засобів радіоелектронної боротьби є одним з майбутніх векторів побудови перемоги у визвольній війні України.

"Лише зміни та постійне удосконалення засобів і методів ведення бойових дій дасть змогу досягти успіху на цьому шляху", - наголосив він.

Сирський додав, що надійний тил є однією з головних складових загального успіху у війні.

Він подякував колишнім керівникам Збройних Сил України, та ветеранам, які за 10 років російсько-української війни доклали всіх можливих зусиль задля відновлення і набуття спроможностей Української армії, а також окремо - бойовим побратими та посестрам, з ким служив в лавах Сухопутних військ ЗСУ та ОСУВ "Хортиця".

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых