--.-° --% 0мм

Під атакою ракет і безпілотників росіян перебували 6 областей: інформація від ДСНС України

09:59, 7 фев 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Нічна та ранкова атака ворога призвела до жертв та руйнувань у Київській, Харківській, Миколаївській, Дніпропетровській, Львівській областях та у Києві.

Київ: постраждали близько десятка людей у Голосіївському та Дніпровському районах. Пошкоджені комунікації. На місцях працюють рятувальники та поліція. У Голосіївському районі є руйнування у 18-поверховому будинку – підрозділи ДСНС евакуюють людей та ліквідовують пожежу. Під завалами ймовірно є загиблі. Також спалахнула будівля СТО та автомобілі.

Миколаїв: внаслідок ракетної атаки окупантів загинула 1 людина. Пошкоджені 20 приватних будинків та газова мережа. На місці розгорнуто намети ДСНС, залучені психологи.

Харківська область: близько 6 ранку ворог вдарив по обласному центру. 2 людини постраждали, підрозділами ДСНС врятована 1 людина. Рятувальники обстежують територію.

Київська область: у Бучанському та Фастівському районах пошкоджені щонайменше 10 приватних будинків, господарчі споруди та комунікації. За попередніми даними, без постраждалих. 

На Дніпропетровщині та Львівщині, за оперативними даними, минулося без постраждалих.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых