--.-° --% 0мм

Кулінарний блог А. Паукової: Листковий пиріг з грушею та брі

17:05, 3 фев 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Ці двоє і справді наче створені одне для одного. А в компанії з листковим тістом, горішками і медом чудово проводять час)

✏️Інгредієнти:
🤍листкове тісто - 250 г
🤍груша Конференція - 2 шт.
🤍сир Брі (сулугуні) - 130 г
🤍мед, горішки - за смакос
🤍оливкова олія - трохи, за бажанням
🤍жовток

❤️Нарізаємо тонкими слайсами грушу, приблизно так само брі
❤️Готове тісто трохи розкочуємо, підгинаємо бортики
❤️Викладаємо покроково груша-сир-груша сир
❤️Трохи закручуємо бортиком, можна злегка збризнути оливковою олією (не обов'язково)
❤️Змащуємо бортики жовтком
❤️Ставимо у духову шафу на 180°, хвилин на 20-25
❤️Готовий пиріг присипаємо горішками, поливаємо медом (мед - просто казково доповнює)
❤️Гармонічно доповнять смаки і додадуть пікантності листя м'яти, трохи чілі (це - на смак)

🥂Приємного!

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых