Кулінарний блог А. Паукової: "Зелена гриль-тарілка"
Напевне, хочеться весни. Тому зелений колір - у пріоритеті. Підійдуть й інші овочі, у мене були кабачки і броколі. І так, нещодавно засвоєна зелена олійка.
❤️Кабачки порізати слайсами товщиною в 1-1,5 см, підсолити, залишити на 10 хв.
❤️Підсмажити на гриль-пательні
❤️Броколі відварити окремими суцвіттями хвилини 4 (у киплячій підсоленій воді)
❤️Після цього - миттєво у крижану воду (вода+лід з холодильника), так зберігаємо колір
❤️Викладаємо на паперову салфетку і також - на розігрітій гриль-пательні по хвилині з кожного боку
❤️Доповнюємо картинку олією
Чекаємо на весну 👌
Популярное
Кулінарний блог А. Паукової: Медова закуска з абрикосів, Дор блю та волоських горішків
17:02, 14 июл 2024
08:06, 22 сен 2024
Топ обсуждаемых
Вісім десятків одиниць автотехніки та 1320 піхотинців: Генштаб ЗСУ оприлюднив втрати рф
08:36, 2 фев 2025
КОММЕНТАРИИ — 0