Кулінарний блог А. Паукової: "Зелена гриль-тарілка"
Напевне, хочеться весни. Тому зелений колір - у пріоритеті. Підійдуть й інші овочі, у мене були кабачки і броколі. І так, нещодавно засвоєна зелена олійка.
❤️Кабачки порізати слайсами товщиною в 1-1,5 см, підсолити, залишити на 10 хв.
❤️Підсмажити на гриль-пательні
❤️Броколі відварити окремими суцвіттями хвилини 4 (у киплячій підсоленій воді)
❤️Після цього - миттєво у крижану воду (вода+лід з холодильника), так зберігаємо колір
❤️Викладаємо на паперову салфетку і також - на розігрітій гриль-пательні по хвилині з кожного боку
❤️Доповнюємо картинку олією
Чекаємо на весну 👌
Популярное
Пішла з дому і не повернулася: у Кривому Розі безвісті зникла неповнолітня дівчинка
14:26, 25 фев 2025
18:00, 17 дек 2024
17:57, 12 дек 2024
Топ обсуждаемых
Сили оборони ліквідували ще 1140 російських окупантів та 35 артилерійських систем
08:28, 30 май 2025
09:12, 30 май 2025
КОММЕНТАРИИ — 0