Кулінарний блог А. Паукової: Закуска з креветкою в грибочках
Просто, швидко, неймовірно смачно, для особливих вечерь - саме те!
✏️Інгредієнти:
🤍печериці
🤍креветки (одна на гриб), на відео - варено-морожені, очищені, але можна брати сирі, ще краще буде
🤍вершкове масло
🤍шпинат
🤍часник
🤍сіль, перець
🤍вершки
🤍соус Унагі або Теріякі
🤍пармезан або Grana Padana
❤️Очищуємо зсередини гриби
❤️Ніжки (можна додати ще трохи печериць) нарізаємо дрібним кубиком
❤️На вершкому маслі підсмажуємо, додаємо сіль, перець, трохи часнику, свої улюблені спеції за смаком
❤️Як трохи підсмажаться додаємо подрібнений шпинат, в мене було трохи моцарели, виявилась не зайва)
❤️Вливаємо вершки за відчуттям, мішаємо
❤️Викладаємо масу у печериці
❤️Зверху викладаємо креветку, закручуємо хвостиком догори, з сирою було б ефектніше) але тут вже почищена, швидше
❤️Пензликом наносимо соус унагі або теріякі, можна й соєвий, якщо немає тих
❤️Присипаємо сиром
❤️Запікаємо близько 10 хвилин (якщо з строю креветкою - трохи довше)
❤️Ще трохи сиру, ніби сніжок
Популярное
15:42, 28 апр 2025
Кулінарний блог А. Паукової: Кіш-лорен. Він же лоранський пиріг. З лососем та шпинатом
19:17, 18 май 2025
Топ обсуждаемых
17:04, 5 ноя 2025
Шахраї імітують державні онлайн-сервіси: ГСЦ МВС та Кіберполіція попереджають про небезпеку
17:47, 5 ноя 2025
18:10, 5 ноя 2025

КОММЕНТАРИИ — 0