--.-° --% 0мм

Кулінарний блог А. Паукової: Закуска з креветкою в грибочках

17:59, 4 янв 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Просто, швидко, неймовірно смачно, для особливих вечерь - саме те!

✏️Інгредієнти:
🤍печериці
🤍креветки (одна на гриб), на відео - варено-морожені, очищені, але можна брати сирі, ще краще буде
🤍вершкове масло
🤍шпинат
🤍часник
🤍сіль, перець
🤍вершки
🤍соус Унагі або Теріякі
🤍пармезан або Grana Padana

❤️Очищуємо зсередини гриби
❤️Ніжки (можна додати ще трохи печериць) нарізаємо дрібним кубиком
❤️На вершкому маслі підсмажуємо, додаємо сіль, перець, трохи часнику, свої улюблені спеції за смаком
❤️Як трохи підсмажаться  додаємо подрібнений шпинат, в мене було трохи моцарели, виявилась не зайва)
❤️Вливаємо вершки за відчуттям, мішаємо
❤️Викладаємо масу у печериці
❤️Зверху викладаємо креветку, закручуємо хвостиком догори, з сирою було б ефектніше) але тут вже почищена, швидше
❤️Пензликом наносимо соус унагі або теріякі, можна й соєвий, якщо немає тих
❤️Присипаємо сиром
❤️Запікаємо близько 10 хвилин (якщо з строю креветкою - трохи довше)
❤️Ще трохи сиру, ніби сніжок

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых