Кулінарний блог А. Паукової: Закуска з креветкою в грибочках
Просто, швидко, неймовірно смачно, для особливих вечерь - саме те!
✏️Інгредієнти:
🤍печериці
🤍креветки (одна на гриб), на відео - варено-морожені, очищені, але можна брати сирі, ще краще буде
🤍вершкове масло
🤍шпинат
🤍часник
🤍сіль, перець
🤍вершки
🤍соус Унагі або Теріякі
🤍пармезан або Grana Padana
❤️Очищуємо зсередини гриби
❤️Ніжки (можна додати ще трохи печериць) нарізаємо дрібним кубиком
❤️На вершкому маслі підсмажуємо, додаємо сіль, перець, трохи часнику, свої улюблені спеції за смаком
❤️Як трохи підсмажаться додаємо подрібнений шпинат, в мене було трохи моцарели, виявилась не зайва)
❤️Вливаємо вершки за відчуттям, мішаємо
❤️Викладаємо масу у печериці
❤️Зверху викладаємо креветку, закручуємо хвостиком догори, з сирою було б ефектніше) але тут вже почищена, швидше
❤️Пензликом наносимо соус унагі або теріякі, можна й соєвий, якщо немає тих
❤️Присипаємо сиром
❤️Запікаємо близько 10 хвилин (якщо з строю креветкою - трохи довше)
❤️Ще трохи сиру, ніби сніжок
Популярное
До Міжнародного дня захисту дітей у Кривому Розі відбулася виставка малюнків «Країна дитячих мрій»
17:39, 30 май 2024
Топ обсуждаемых
Росія завдає масованого ракетного удару по Україні. У Кривому Розі пролунала серія вибухів
07:27, 17 ноя 2024
08:37, 17 ноя 2024
КОММЕНТАРИИ — 0