--.-° --% 0мм

ФК "Кривбас" закінчив рік результативною нічиєю

17:42, 9 дек 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В 17 турі УПЛ криворізька команда приймала луганську "Зорю". 

Поєдинок вийшов напруженим та непередбачуваним.

Криворіжці домінували протягом усього першого тайму і реалізували перевагу. Спочатку на 11 хвилині наші гравці організували швидку атаку, Задерака отримавши мяч від Рябова, вийшов на "побачення" з голкіпером гостей, однак той справився з ударом впритул, та відскок підхопив Кожушко, який не схибив. 1:0.

Потім був момент з призначеним та відміненим пенальті. Спочатку арбітр побачив порушення в контакті Чурка з Понєдєльніком, однак, порадившись з VAR-арбітром, відмінив покарання.

Криворіжці продовжували тиснути, і на 40 хвилині Кожушко, після тривалої атаки, спромігся на влучний постріл 2:0.

Однак "Зоря" не той суперник, з я ким можна втрачати пильність бодай на хвилину. Останні хвилини першого тайму пройшли за переваги гостей, які спромоглись відквитати один м'яч. Забив Герреро, скоротивши розрив і подарувавши надію "Зорі" на кращий результат.

В другому таймі луганчани грали набагато впевненіше, Кліщуку доводилось все частіше вмикатись, аби рятувати ворота. Та на 78 хвилині це йому не вдалось.

Після подачі з кутового вдало зіграв Батогов, зрівнявши рахунок і, як з'ясувалось, встановивши остаточний рахунок 2:2. Оскільки напередодні наш основний конкурент за перший рядок в турнірній таблиці "Дніпро 1" також "розписав" нічию, криворізька команда завершує календарний рік на першій сходинці турнірної таблиці. 

Фото: пресслужба ФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых