--.-° --% 0мм

Кулінарний блог А. Паукової: Вершкова паста з лососем і шпинатом

17:26, 2 дек 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Пасту люблю з болоньєзе, томатною основою, а тут - ціле відкриття! Тепер не можу відірватися) Спробуйте!

✏️Інгредієнти:
🤍спагетті (або інша форма)
🤍слабосолоний лосось (беру шматочки в рибних маркетах, дешевше)
🤍вершкове масло
🤍цибуля синя (марс)
🤍часник
🤍гілка чебрецю (можна без:)
🤍вершки (15-20%)
🤍шпинат
🤍сир з роду пармезованих

❤️Ставимо воду, у киплячу підсолену занурюємо пасту
❤️На вершкому маслі трохи припускаємо часник і цибульку, туди ж - чебрець
❤️Шматочки лосося  - на пательню, підсмажуємо з обох боків
❤️Вливаємо вершки (на відео - грам 150, все залежить від порції, за відчуттям)
❤️ Спагетті (відварені на 4-5 хвилин менше ніж рекомендовано) прямо з води виеладаємо до рибки
❤️Додаємо декілька ложок води з кастрюлі
❤️Перемішуємо, тримаємо близько 3-5 хвилин на невеликому вогні
❤️Додаємо шпинат, він готується швидко (можна без нього)
❤️Присипаємо грана-падана або пармезаном

Дуже ніжно і вершково!💋

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых