Кулінарний блог А. Паукової: Вершкова паста з лососем і шпинатом
Пасту люблю з болоньєзе, томатною основою, а тут - ціле відкриття! Тепер не можу відірватися) Спробуйте!
✏️Інгредієнти:
🤍спагетті (або інша форма)
🤍слабосолоний лосось (беру шматочки в рибних маркетах, дешевше)
🤍вершкове масло
🤍цибуля синя (марс)
🤍часник
🤍гілка чебрецю (можна без:)
🤍вершки (15-20%)
🤍шпинат
🤍сир з роду пармезованих
❤️Ставимо воду, у киплячу підсолену занурюємо пасту
❤️На вершкому маслі трохи припускаємо часник і цибульку, туди ж - чебрець
❤️Шматочки лосося - на пательню, підсмажуємо з обох боків
❤️Вливаємо вершки (на відео - грам 150, все залежить від порції, за відчуттям)
❤️ Спагетті (відварені на 4-5 хвилин менше ніж рекомендовано) прямо з води виеладаємо до рибки
❤️Додаємо декілька ложок води з кастрюлі
❤️Перемішуємо, тримаємо близько 3-5 хвилин на невеликому вогні
❤️Додаємо шпинат, він готується швидко (можна без нього)
❤️Присипаємо грана-падана або пармезаном
Дуже ніжно і вершково!💋
Популярное
12:46, 26 сен 2024
17:32, 4 окт 2024
14:42, 25 окт 2024
Пішла з дому і не повернулася: у Кривому Розі безвісті зникла неповнолітня дівчинка
14:26, 25 фев 2025
Топ обсуждаемых
19:55, 18 апр 2025
07:37, 19 апр 2025
КОММЕНТАРИИ — 0