--.-° --% 0мм

Втрачене лідерство і сумнівна перемога "Динамо": ФК "Кривбас" провів найнеоднозначніший матч чемпіонату

19:03, 13 ноя 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У 14 турі УПЛ киворізька команда приймала київське "Динамо" в статусі лідера турнірної таблиці. Кияни ж поки-що знаходяться в середині турнірної таблиці, однак мають кілька матчів в запасі.

В неділю в області звучали повітряні тривоги, які внесли свої коректии до розкладу: поєдинок почався на півгодини пізніше від запланованого часу.

З перших хвилин гості пішли в атаку, намагаючись збентежити захист криворіжців. І це їм вдалось. Після вдало розіграного м'яча Ванат був влучним. 0:1 на користь киян вже на восьмій хвилині першого тайму.

А за кілька хвилин господарі поля залишились в меншості. Арбітр матчу Максим Козиряцький вгледів порушення Бескоровайного проти того ж таки Ваната. Причому був настільки впевнений в своєму рішенні, що не став звертатись до VAR. На думку криворізького тренерського штабу, гри в ноги, а, відповідно і червоної картки, не було, однак рішення було прийнято, і один з клучових гравців командди був змушений покинути поле на самому початку поєдинку.

Динамівці в повній мірі скористались своєю перевагою, постійно шукаючи шпарини до воріт Кліщука. І в середині першого тайму відзначились вдруге. Караваєв у штрафному маданчику обіграв Рябова і пробив влучно. 0:2.

Після цього гра перейшла у більш спокійно русло, криворіжці стали підбиратись до воріт киян. Кілька разів удари Кузика та Задераки були близькі до цілі, однак все-таки невлучні.

В другому таймі обидві команди мали по кілька нагод змінити рахунок. Найнебезпечнішою стала затяжна атака криворіжців, коли м'яч кілька разів рикошетив від ніг в районі воротарського майданчика Бущана, а потім потрапив у стійку. Однак на добиванні не було нікого, хто б замкнув атаку.

Матч завершився перемогою киян, що дозволило їм перервати як свою безвиграшну серію, так і зіпсувати статистику криворізької команди, яка програла усього третій поєдинок з 14. А головне, криворіжці втратили лідерство, перемістившись на третю сходинку в турнірній таблиці. Попереду з перевагою у 3 пункти "Дніпро-1" та "Полісся". 

Фото: пресслужба ФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых