--.-° --% 0мм

Криворiзька влада стає бiльш прозорою

11:17, 25 ноя 2010 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Криворiзька влада стає бiльш прозорою22 листопада поточного року міським головою Юрiєм Вілкулом видано розпорядження «Про впровадження пілотного проекту «Електронна система моніторингу роботи місцевих (територіальних) дозвільних органів з питань виконання дозвільних процедур в м. Кривому Розі».

Впровадження даного пілотного проекту в рамках функціонування регіонального інформаційно-ресурсного центру при Дніпропетровській облдержадміністрації «Відкрита влада» направлено на забезпечення відкритості інформації про діяльність виконкому міської ради, подальшої прозорості надання адміністративних послуг для підприємців в єдиному дозвільному центрі міста, у тому числі, шляхом застосування технологій електронного урядування.

Це надасть можливість здійснювати детальний контроль за станом розгляду кожної заяви та документів, наданих суб’єктами господарювання для отримання відповідних дозволів, своєчасністю їх видачі або обґрунтованістю прийняття рішень щодо відмови.

Міським головою поставлено конкретні завдання перед керівниками муніципального бюро апарату міської ради і виконкому, управлінь земельних ресурсів, містобудування і архітектури виконкому міськради та запропоновано місцевим дозвільним органам вжити необхідних заходів по започаткуванню у грудні місяці поточного року функціонування електронної системи моніторингу роботи місцевих (територіальних) дозвільних органів з питань виконання дозвільних процедур в м. Кривому Розі в тестовому режимі.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых