--.-° --% 0мм

Бойова нічия і збережене лідерство: ФК "Кривбас" і ФК "Полісся" заробили по одному очку

10:01, 7 ноя 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

6 листопада відбувся матч 13 туру УПЛ між криворізькою та житомирською командами. Переможець одноосібно очолював би турнірну таблицю, однак склалось по-іншому.

Минуло лише кілька хвилин від стртового свистка, як Україною пролунала масштабна повітряна тривога, і комнди були змушені повернутись до роздягалень, де й провели наступні майже дві години до відбою. Тож фактично, гра розпочалась о 16.50 замсть 15.00.

Господарі поля почали з небезпечних атак, втім надовго їх не вистачило, гра вирівнялась, а ближче до середини тайму криворіжці почали поступово пребирати ініціативу. Так, на 24 хвилині після подачі з флангу м'яч опинився у Бескоровайного, однак део незручно - вдарився у коліно і відскочив, пролетівши поряд зі стійкою.

Господарі відповіли ударом в стійку воріт Кліщука, безрезультатно.

А ось криворіжці наприкінці тайму скористались моментом. Стецьков точно подав на Кузика, останній спромігся обіграти Бойка і опинився перед пороніми воротами. Пересвідчившись за допомогою VAR, що офсайду не було, Катерина Монзуль, яка обслуговувала цей поєдинок, гол зарахувала. Таким чином криворіжці закінчили перший тайм на позитивній для себе ноті.

Та "Полісся" не збиралось здаватись. Тільки-но пролунав свисток про початок другого тайму, житомиряни побігли відіграватись. І швидко створили неприємний момент - арбітриня зупинила гру, оскільки їй здалось, що м'яч влучив в руку нашого гравця. Знову було переглянуто VAR, на щастя криворіжців, рука не підтвердилась. Ну що ж, вирішили господарі, і продовжил атаки. На 54 хвилині свіжий Козак отрима передачу і точно поклав м'яч у ближній кут. 1:1.

Окрилені успіхом житомиряни продовжували тиснути і кілька разів були близькі до того, щоб схилити ваги успіху на свій бік. Та коли криворіжці стали вирівнювати гру, всі заспокоїлись і перейшли з атаквального до захисного футболу, адже дуже дорогу ціну мала кожна помилка. 

Криворіжці мали реальний шанс забити вже у доданий час: Приходько сильно пробив низом, однак Бойко зреагував і відбив м'яч ногами. Нічия залишила всіх при своїх: "Кривбас" продовжує очолювати турнірну таблицю, а "Полісся" опустилось на третє місце. Друге місце посідає "Дніпро-1" ,  обігравши "Олександрію" і набравши однакову кількість очок з "Кривбасом".

Фото: пресслужба ФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых