--.-° --% 0мм

Криворізькі футболісти розгромили дніпрян

10:21, 29 окт 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Матч 12 туру УПЛ "Кривбас" проводив вдома, зустрічаючись з "Дніпром-1". Криворіжці продовжували утримувати статус лідерів чемпіонату, однак дніпряни також знаходились у верхній частині турнірної таблиці, тож поєдинок обіцяв бути цікавим.

Через масштабну повітряну тривогу початок матчу довелось на деякий час відкласти, тому замість 13 години матч розпочався після 14.

Коли нарешті прозвучав стартовий свисток, криворіжці пішли в атаку. За перші кілька хвилин наші гравці мали щонайменше три нагоди відкрити рахунок, однак чи то приціл у нападників збився, чи то сильний вітер, який цього дня буяв над Україною, заважав м'ячу опинитись у сітці. 

Та на 12 хвилині криворіжці все-таки забили. Іліч через центр віддав пас на Кузика, той протягнув м'яч до штрафного майданчика і передав його Кожушку, який не схибив. 1:0.

"Дніпро" спробував швидко відігратись, однак Кліщук вистояв.

Ініціативою знову заволоділи господарі, провели кілька небезпечних але безрезультатних атак. Головне, наші футболісти надійно діяли на всіх ділянках поля, не даючи супернику можливостей для загострення ситації. А під завісу першого тайму криворіжці подвоїли рахунок. Цього разу відзначився Кузик. Він не став пасувати, а пробив сам в дальню дев'ятку. Результат - 2:0.

Остаточний рахунок було встановлено в перші хвилини другого тайму. Кожушко оформив дубль, не схибивши під час удару на дальню стійку. Асистував йому все той же Кузик.

Після цього гра дещо заспокоїлась. "Дніпро-1" мав шанс відіграти бодай один гол, коли арбітр призначив пенальті у ворота Кліщука після порушення правил Стецьковим. Однак Лєднєв не влучив у ворота. Мав момент Гуцуляк, та Бескоовайний виніс круглого з лінії воріт.

Заслужена перемога, і криворізька команда зберігає лідерські позиції.

Фото: пресслужба ФК"Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых