--.-° --% 0мм

«Криворізька теплоцентраль» заявила про підвищення ефективності в роботі

13:10, 25 окт 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Минулого року АТ «НАК «Нафтогаз України» отримало пакети акцій шести теплоелектроцентралей (ТЕЦ), зокрема, і Криворізької ТЕЦ, яка виробляє і постачає теплову енергію. В результаті чого теплогенерація в Україні суттєво посилена об’єднаними можливостями групи підприємств «Нафтогаз України». Аби забезпечити сталу роботу АТ «Криворізька теплоцентраль» було проведено ряд заходів.

Про це повідомляє пресслужба АТ "Криворізька теплоцентраль".

"Зокрема, влітку поточного року НАК «Нафтогаз України» здійснив аудит Криворізької ТЕЦ. За результатами якого на підприємстві були виявлені факти недостатнього контролю щодо використання майнових цінностей, обігу товарно-матеріальних цінностей, а також фінансові порушення. Через що правоохоронні органи розпочали відповідне кримінальне провадження, в рамках якого 19 жовтня 2023 року на ТЕЦ було проведено ряд слідчих дій.  

Внаслідок чого у АТ «Криворізька теплоцентраль» відбулися кадрові зміни. Одним із головних завдань, яке стоїть перед новим керівництвом, є забезпечення безперебійного проходження опалювального сезону 2023-2024 років.

В цілому, всі ці заходи були спрямовані на забезпечення надійного та якісного постачання теплової енергії споживачам Кривого Рогу, а також на підвищення ефективності в роботі АТ «Криворізька теплоцентраль», що є важливим аспектом в енергетичному секторі як регіону, так і країни", - йдеться в повідромленні.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых