--.-° --% 0мм

ФК "Кривбас" "виносить" харків`ян і зберігає лідерство

12:47, 23 окт 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

11 тур УПЛ криворізька команда проводила на виїзді проти "Металіста 1925" з Харкова. Гра склалась вдало, і криворіжці впевнено перемогли, залишившись на чолі турнірної таблиці.

Перші хвилини стали вдалими для криворіжців. Вже друга атака на ворота Сидоренка завершилась результативно. Після перехоплення в центрі поля Татарков прострелив до штрафного майданчика суперника, де Задерака вправно скористався можливістю. 0:1 вже на 3-й хвилині матчу. 

Команди обмінялись кількома небезпечними атаками, однак результативно завершилась знов криворізька.  В середині першого тайму Задерака віддав флангову передачу на Дебелка, а той пострілив у штрафний майданчик точно на Кожушка. Олег, опинившись перед голкіпером сам, не схибив. 0:2. 

Після цього криворіжці провели ще кілька атак, кожна з яких могла закінчитись голом, однак господарі поля показали характер, перекриваючи м`ячу доступ до воріт. А за кілька хвилин змогли відіграти один гол.

Вачіберадзе скористався з помилки Кліщука і відправив м`яч в порожні ворота. На перерву команди пішли за вельми хиткого рахунку 1:2.

Забитий гол надихнув харків`ян і на початку другого тайму вони пішли у атаку. Тут варто віддати належне захисту "Кривбаса", який не давав можливості безперешкодно бити по своїх воротах. А отримаваши момент, наші футболісти ним скористались.

В середині другого тайму криворіжці провели атаку, яка завершилась ударом з гострого кута Понєдєльніка. Воротар "Металіста 1925" відбив круглого, але на добивання встиг підключитись Задерака, оформивши в поєдинку дубль, а рахунок довівши до 1:3. 

Кінцівка матчу пройшла в обопільних, але безрезультатних атаках. Підсумковий рахунок 1:3, і "Кривбас" продовжує лідирувати в УПЛ.

Фото: пресслужба ФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых