--.-° --% 0мм

У Кривому Розі тривають міські спортивні ігри серед ветеранів війни та учасників бойових дій й членів їхніх родин - VETERANS FAMILY GAMES Кривий Ріг-23 –  50 учасників зібрали змагання з настільного тенісу

08:42, 22 окт 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Ветеранські спортивні ігри проходять за ініціативи голови Ради оборони Кривого Рогу Олександра Вілкула.

21 жовтня у ДЮСШ №8 відбувся 4 етап змагань - обирали найкращих у грі в настільний теніс у форматі партія один на один в 9 категоріях. Серед учасників  військові чоловіки та жінки, члени їх родин, ветерани, а також правоохоронці та працівники служби МНС.

Нагадаємо, що VETERANS FAMILY GAMES Кривий Ріг–2023 стартували 1 жовтня. Вже відбулися змагання з плавання, веслування на тренажерах та дартсу. За підсумками трьох видів спорту участь в них вже прийняло 192 ветерана війни та членів їх сімей.
«Кривий Ріг завжди всебічно підтримує своїх воїнів, допомагає нашим захисникам, ветеранам та їх сім’ям -  від потреб на фронті до необхідної підтримки при лікуванні, реабілітації та вирішенні соціальних питань. В місті діє одна з найбільших в Україні соціальна програма, один з найкращих в країні Центр медичної реабілітації наших військових, ветеранів, діють програми оздоровлення дітей з родин військових. для комплексного обслуговування працює муніципальний Центр «Я-Ветеран», за соціальною карткою надаються знижки при обслуговувані ветеранів в торговельних мережах, приватних лікарнях, аптеках, побутовій сфері тощо.

Ми також розпочали дуже серйозну, потужну програму з підтримки ветеранського спорту. Спорт загартовує й фізично, й морально, надає емоційне розвантаження й сприяє адаптації наших воїнів до цивільного життя. Мені дуже приємно, що започатковані нами VETERANS FAMILY GAMES Кривий Ріг-2023 викликали великий інтерес у наших ветеранів-захисників та їх родин. Всім зичу удачі, добрих вражень від змагань й перемоги як у спорті, так й нашої спільної й неодмінної ПЕРЕМОГИ над ворогом!», - привітав учасників змагань  голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Серед постійних учасників та переможців змагань  - заступник командира військової частини 3011 Нацгвардії України, інвалід російсько-української війни І групи, полковник Олександр Пискун. Він сказав: «Вже майже місяць тривають спортивні ігри, а це не лише самі змагання, а й спланований цикл тренувань, спілкування з наставниками-тренерами й я бачу, що такі турніри дуже потрібні для хлопців та їх родин. Сьогодні змагалися у вправності з настільного тенісу, це дуже цікавий вид спорту, який введений в програму  інвіктус гейм (Ігор Нескорених) тільки цього року. Це не лише підтримка фізичної форми, а й нові навички, подолання особистих бар’єрів, нові знайомства, спілкування та дружня атмосфера.  Вдячний керівництву міста, Раді обороні Кривого Рогу  за таку можливість, добру організацію та підтримку наших військових!»

Серед переможців (1 місця) 4 етапу змагань 7 учасників, у тому числі 3 дітей. Вони отримають по 5 тис. грн. Призери, які зайняли 2 та 3 місця, а також інші учасники отримали різні цінні подарунки.

Спортивні ігри VETERANS FAMILY GAMES Кривий Ріг – 2023 триватимуть до 11 листопада, попереду ще турніри: 
28.10.2023 - волейбол сидячи 
04.11.2023– пауерліфтинг;
11.11.2023 – футзал.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых