Кулінарний блог А. Паукової: Штрудель з Філо
✏️Інгредієнти:
🤍Тісто Філо - 400 г
🤍Вершкове масло - 150 г
🤍Яблука - близько 800 г
🤍Горіхи - 70 г
🤍Родзинки - 60 г
🤍Паніровочні сухарі - 4-6 ст.л.
🤍Цукрова пудра, кориця
❤️Розморозити готове тісто близько 40 хв.
❤️Яблука почистити, нарізати кубиками. Аби не темнішими, можна збризнути лимонним соком. Краще брати тверді, більш кислі яблука
❤️40 г масла - на пательню, як почне розтоплюватися - викладаємо яблучка, на великому вогні підсмажуємо. Мають зберегти форму, не перетримайте
❤️Горіхи (взяла волоський, можна тільки його, але додала ще мигдаль) підсмажуємо на сухій пательні, потім подрібнюємо
❤️Змішуємо яблука, горіхи, родзинки, за бажанням - корицю, і начинка готова
❤️Філо - найделікатніший вид тіста. Самостійно зробити його непросто. З готового беремо верхній шар, викладаємо на пергамент, змащуємо попередньо розтопленим маслом (пензликом). Тісто, що залишається, тримаємо накритим під рушником
❤️Накриваємо другий шар, масло і так разів 6
❤️На верхній присипаємо паніровочні сухарі
❤️Згодом викладаємо начинку, як на картинці, відступаючи від краю
❤️Знову посипаємо
❤️Скручуємо рулетиком
❤️Змащуємо зверху маслом, потім яйцем для кольору. Викладаємо на деко швом донизу
❤️Запікаємо у духовій шафі на 180° хвилин 20-30 (в залежності від духовки)
Популярное
Кулінарний блог А. Паукової: Десерт за 3 хвилини - без желатину та збивання! Літня лимонна насолода
17:46, 30 июн 2024
16:21, 27 июн 2024
17:18, 2 июл 2024
Кулінарний блог А. Паукової: Хрусткі сирні рулетики з баклажанів під горіховим соусом
17:03, 5 июл 2024
Кулінарний блог А. Паукової: Медова закуска з абрикосів, Дор блю та волоських горішків
17:02, 14 июл 2024
Топ обсуждаемых
12:07, 6 янв 2025
КОММЕНТАРИИ — 0