--.-° --% 0мм

БК "Кривбас" поки-що не вдається підібрати "ключ" до суперників по Суперлізі

09:13, 20 окт 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

17-19 жовтня в Києві відбувся черговий бабл, де суперниками криворіжців були "Черкаські Мавпи", "Старий Луцьк" та "Київ-Баскет". На жаль, в усіх поєдинках суперники виявились сильнішими.

"Мавпи" виграли три з чотирьох чвертей, звівши третю десятихвилинку внічию. Однак заключні 10 хвилин провели надпотужно, випередивши криворіжців загалом на 20 пунктів 71:51.

Наступного дня наші гравці вийшли проти "Старого Луцька". Знову суперник був сильним протягом першої половини гри. На велику перерву команди пішли з розривом у 19 пунктів. "Кривбасу" вдалось лише трохи підтягнутись в останній чверті, однак розрив був вже занадто великим. Загальний рахунок зустрічі 72:56 на користь лучан.

Остання гра баблу звела криворіжців з "Київ-Баскетом". Багаторічний топ-клуб наразі переживає не найкращі часи, що стало видно і в поєдинку з нашою командою. "Кривбас" на перших хвилинах вийшов вперед і утримував невелику, але перевагу аж до кінця першої половини зустрічі. Однак кияни застосували високий пресинг, який став приносити результат. Це дозволило "Баскету" не тільки зрівняти рахунок, а й почати відрив. Як результат, 89:72 на їх користь.

"Кривбас" продовжує замикати турнірну таблицю з нулем в графі перемоги.

Фото: ФБУ

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых