Кулінарний блог А. Паукової: Баклажани вершково-часникові
На природі це просто уау. Запевняю, сподобається всім. Можна робити і вдома, в духовній шафі. Головне - дотриматись усіх міні-деталей. Головна - вибір "синіх". Молоденькими підійдуть всі, а то у вересні звичайні вже мають забагато насіння всередині. Тож обирала невеличкі "смугастики", вони чистенькі всередині.
✏️Інгредієнти:
🤍Баклажани
🤍Вершкове масло
🤍Часник
🤍Сіль
❤️Сині запікаємо, в жодному разі не відрізаємо хвостики!
❤️Акуратно знімаємо шкіру, тримаючи за хвостика😉
❤️Розрізіємо, перед нами - "м'ясо баклажану"
❤️Змащуємо, поки гаряче, вершковим маслом
❤️Присолюємо і додаємо заздалегідь підготований подрібнений часник
❤️Ще б зеленню притрусити і готово)
Це схоже і на м'ясо, і на гриби, і на щось незвичне. Масло точно робить овоч особливим на смак. Спробуйте)
Популярное
17:32, 4 окт 2024
14:42, 25 окт 2024
Пішла з дому і не повернулася: у Кривому Розі безвісті зникла неповнолітня дівчинка
14:26, 25 фев 2025
18:03, 16 окт 2024
Топ обсуждаемых
07:37, 19 апр 2025
КОММЕНТАРИИ — 0